Χαϊκάλης: Ο Καμμένος μιλάει για δολάριο για να σταματήσει ο εξευτελισμός - iefimerida.gr

Χαϊκάλης: Ο Καμμένος μιλάει για δολάριο για να σταματήσει ο εξευτελισμός

Χαϊκάλης: Ο Καμμένος μιλάει για δολάριο για να σταματήσει ο εξευτελισμός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την εκτίμησή του ότι ο Πάνος Καμμένος δείχνει το δρόμο μετά τον εξευτελισμό της χώρας εξέφρασε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλος Χαϊκάλης.

Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha εξήγησε πως ο πρόεδρος του κόμματος μιλάει για το δολάριο, δείχνοντας το δρόμο που θα πρέπει να ακολουθήσει η χώρα. «Και η Αμερική και η Ρωσία, οποιοσδήποτε θέλει να μπει στο παιχνίδι, ώστε να "μοιραστούμε" τον πλούτο μας» τόνισε.

Ο κ. Χαϊκάλης αναφέρθηκε και το περιστατικό με το μαγνητοφωνάκι που χρησιμοποίησε από το βήμα του Κοινοβουλίου κατά τη διάρκεια της συζήτησης κύρωσης του Προϋπολογισμού του 2013. «Ούτε έκανα χιούμορ ούτε ήθελα να προσβάλω το Κοινοβούλιο» δήλωσε και πρόσθεσε «ο πρωθυπουργός έλεγε πράγματα που δεν έχει τηρήσει για να υφαρπάξει την ψήφο του λαού» σημείωσε και χαρακτήρισε καταδικαστέες τις αναφορές σε Rolex (από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής) και Λιβύης (από τον Παναγούλη του ΣΥΡΙΖΑ).

Παράλληλα, για το θέμα με την εκταμίευση της επόμενης δόσης από τους πιστωτές ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανέφερε: «Δεν χρειαζόμαστε τις δόσεις! Όλο το παιχνίδι γίνεται για να σώσουμε τις τράπεζες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ