Ικανοποίηση Μέρκελ για την έγκριση του Προϋπολογισμού από τη Βουλή - iefimerida.gr

Ικανοποίηση Μέρκελ για την έγκριση του Προϋπολογισμού από τη Βουλή

Ικανοποίηση Μέρκελ για την έγκριση του Προϋπολογισμού από τη Βουλή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ανγκελα Μέρκελ έλαβε υπόψη της με μεγάλο σεβασμό την έγκριση του Προϋπολογισμού από το ελληνικό Κοινοβούλιο υποστήριξε σήμερα ο εκπρόσωπος της καγκελαρίας Γκέοργκ Στράιτερ.

Πρόκειται για «συνολικά μια μεγάλη προσπάθεια, η οποία πρέπει να αναγνωριστεί, αλλά και η οποία δεν ήρθε και πολύ νωρίς», προσέθεσε ο εκπρόσωπος της καγκελαρίας

Την ίδια ώρα η εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών Μαριάνε Κοτέ αναφερόμενη στην αποψινή συνεδρίαση του Eurogroup υποστήριξε πως η Αθήνα έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο και με την ψήφιση του Προϋπολογισμού, ωστόσο υπάρχουν ακόμη ζητήματα χρηματοδότησης που πρέπει να απαντηθούν, πρόσθεσε.

«Όλοι εργάζονται υπό μεγάλη πίεση προκειμένου να διευθετήσουν τα θέματα που παραμένουν ανοιχτά», επισήμανε η κ. Κοτέ και επανέλαβε ότι είναι μάλλον απίθανο οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης να λάβουν απόψε απόφαση για την περαιτέρω χρηματοδότηση της Ελλάδας.

«Μάλλον δεν είναι ρεαλιστικό να περιμένουμε τελική απόφαση σήμερα, καθώς πρέπει προηγουμένως να συμφωνήσει και η Μπούντεσταγκ», δήλωσε η εκπρόσωπος του υπουργείου, σημειώνοντας ότι δεν θεωρεί ότι είναι έτοιμη, στο σύνολό της, η έκθεση της Τρόικα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ