Γιούνκερ: «Οι Ελληνες τήρησαν τις υποσχέσεις τους –Η έκθεση της Τρόικα είναι θεμελιωδώς θετική - iefimerida.gr

Γιούνκερ: «Οι Ελληνες τήρησαν τις υποσχέσεις τους –Η έκθεση της Τρόικα είναι θεμελιωδώς θετική

Γιούνκερ: «Οι Ελληνες τήρησαν τις υποσχέσεις τους –Η έκθεση της Τρόικα είναι θεμ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η έκθεση της Τρόικα να είναι θεμελιωδώς θετική για την Ελλάδα, όπως είπε και ο πρόεδρος του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ωστόσο για να εκταμιευτεί η δόση χρειάζονται αποσαφηνίσεις για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους.

Ο κ. Γιούνκερ αναφερόμενος στην έκθεση της Τρόικα είπε «είναι θεμελιωδώς θετική επειδή οι Έλληνες τήρησαν τις υποσχέσεις τους. Τώρα είναι η σειρά μας να τηρήσουμε τις δικές μας υποσχέσεις, όμως προηγουμένως χρειαζόμαστε αποσαφηνίσεις όσον αφορά τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους».

Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου συνέχισε λέγοντας «Θα συζητήσουμε τα θέματα σήμερα. Δεν μπορούμε να καταλήξουμε σε τελική απόφαση», ενώ πρόσθεσε πως είναι αποφασισμένος για τη δημιουργία σταθερού χρονοδιαγράμματος σχετικά με την εκταμίευση της δόσης προς την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ