Δικαστήριο απαγόρευσε στη Χάλι Μπέρι να μετακομίσει με την κόρη της στη Γαλλία - iefimerida.gr

Δικαστήριο απαγόρευσε στη Χάλι Μπέρι να μετακομίσει με την κόρη της στη Γαλλία

Δικαστήριο απαγόρευσε στη Χάλι Μπέρι να μετακομίσει με την κόρη της στη Γαλλία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον πρώην σύντροφο της Χάλι Μπέρι, Γκάμπριελ Όμπρι, δικαίωσε δικαστήριο του Λος Άντζελες, καθώς απαγόρευσε στην βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό να μετακομίσει στη Γαλλία, παίρνοντας μαζί και την κόρη τους Νάλα.

Η Μπέρι, αρραβωνιάστηκε πριν από κάποιους μήνες τον Γάλλο ηθοποιό Ολιβιέ Μαρτίνεζ, και αποφάσισε να μετακομίσει μόνιμα μαζί του στο Παρίσι, παίρνοντας και την 4χρονη Νάλα. Ο Ομπρί ωστόσο, δεν συμφώνησε με την απόφαση της Μπέρι και προσέφυγε στο δικαστήριο, προκειμένου να κρατήσει την κόρη του στο Λος Άντζελες, όπου ζει και εργάζεται ο ίδιος.

Αν και η ηθοποιός χρησιμοποίησε ισχυρά επιχειρήματα στο δικαστήριο, όπως για παράδειγμα ότι η Γαλλία έχει καλύτερη νομοθεσία σχετικά με τους παπαράτσι, δεν κατάφερε τελικά να πάρει άδεια να μετακομίσει μαζί με την κόρη της στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ