Ο προπονητής-παιδεραστής του Ρεθύμνου είχε «χτυπήσει» 53 φορές σε πέντε χρόνια

Σωρεία κατηγοριών αντιμετωπίζει ο 47χρονος προπονητής μπάσκετ από το Ρέθυμνο, την ώρα που ακόμα ο θόρυβος από τη δράση του παιδεραστή – προπονητή δεν έχει ακόμα κοπάσει. Ο ίδιος εξακολουθεί να αρνείται πως εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά τα παιδιά, αφού όπως ισχυρίζεται σκοπός του δεν ήταν να τα βλάψει. Ο Νίκος Σειραγάκης κατηγορείται για 53 υποθέσεις παιδεραστίας σε πέντε χρόνια.

Όπως αναφέρει και το Εθνος οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο 47χρονος προπονητής είναι:

  • Τελεσμένη κατάχρηση σε ασέλγεια εικοσιπέντε ανηλίκων που δεν συμπήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ΄ εξακολούθηση, από γυμναστή – εκπαιδευτικό.
  • Τελεσμένη κατάχρηση σε ασέλγεια επτά ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, όχι όμως και τα 18μ κατά συρροή και κατ΄ εξακολούθηση, από γυμναστή – εκπαιδευτικό
  • Αποπλάνηση δύο παιδιών που δεν συμπλήρωσαν τα 12 έτη, κατά συρροή και κατ΄ εξακολούθηση, κατ΄ ορθή μεταβολή της κατηγορίας.
  • Τελεσμένη και σε απόπειρα αποπλάνησης δεκατριών παιδιών που συμπλήρωσαν τα 12 έτη, όχι όμως και τα 14, κατά συρροή και κατ΄ εξακολούθηση, κατ΄ ορθή μεταβολή της κατηγορίας.
  • Τελεσμένη και σε απόπειρα αποπλάνησης τεσσάρων παιδιών που συμπλήρωσαν τα 14 έτη όχι όμως και τα 15, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση, κατ΄ ορθή μεταβολή της κατηγορίας.
  • Ασέλγεια παρά φύση δύο προσώπων νεότερων των 17 ετών, κατά συρροή και κατ΄ εξακολούθηση, κατ΄ ορθή μεταβολή της κατηγορίας.

Ο Νίκος Σειραγάκης βρίσκεται πλέον στις φυλακές Τριπόλεως και αναμένεται το επόμενο διάστημα να ξεκινήσει η δίκη του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ