Ο προπονητής-παιδεραστής του Ρεθύμνου είχε «χτυπήσει» 53 φορές σε πέντε χρόνια - iefimerida.gr

Ο προπονητής-παιδεραστής του Ρεθύμνου είχε «χτυπήσει» 53 φορές σε πέντε χρόνια

Ο προπονητής-παιδεραστής του Ρεθύμνου είχε «χτυπήσει» 53 φορές μέσα σε πέντε χρό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σωρεία κατηγοριών αντιμετωπίζει ο 47χρονος προπονητής μπάσκετ από το Ρέθυμνο, την ώρα που ακόμα ο θόρυβος από τη δράση του παιδεραστή – προπονητή δεν έχει ακόμα κοπάσει. Ο ίδιος εξακολουθεί να αρνείται πως εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά τα παιδιά, αφού όπως ισχυρίζεται σκοπός του δεν ήταν να τα βλάψει. Ο Νίκος Σειραγάκης κατηγορείται για 53 υποθέσεις παιδεραστίας σε πέντε χρόνια.

Όπως αναφέρει και το Εθνος οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο 47χρονος προπονητής είναι:

  • Τελεσμένη κατάχρηση σε ασέλγεια εικοσιπέντε ανηλίκων που δεν συμπήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ΄ εξακολούθηση, από γυμναστή – εκπαιδευτικό.
  • Τελεσμένη κατάχρηση σε ασέλγεια επτά ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, όχι όμως και τα 18μ κατά συρροή και κατ΄ εξακολούθηση, από γυμναστή – εκπαιδευτικό
  • Αποπλάνηση δύο παιδιών που δεν συμπλήρωσαν τα 12 έτη, κατά συρροή και κατ΄ εξακολούθηση, κατ΄ ορθή μεταβολή της κατηγορίας.
  • Τελεσμένη και σε απόπειρα αποπλάνησης δεκατριών παιδιών που συμπλήρωσαν τα 12 έτη, όχι όμως και τα 14, κατά συρροή και κατ΄ εξακολούθηση, κατ΄ ορθή μεταβολή της κατηγορίας.
  • Τελεσμένη και σε απόπειρα αποπλάνησης τεσσάρων παιδιών που συμπλήρωσαν τα 14 έτη όχι όμως και τα 15, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση, κατ΄ ορθή μεταβολή της κατηγορίας.
  • Ασέλγεια παρά φύση δύο προσώπων νεότερων των 17 ετών, κατά συρροή και κατ΄ εξακολούθηση, κατ΄ ορθή μεταβολή της κατηγορίας.

Ο Νίκος Σειραγάκης βρίσκεται πλέον στις φυλακές Τριπόλεως και αναμένεται το επόμενο διάστημα να ξεκινήσει η δίκη του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ