Δυο «φουσκωτοί» κάνουν στριπτίζ πάνω στην Μάιλι Σάιρους [βίντεο] - iefimerida.gr

Δυο «φουσκωτοί» κάνουν στριπτίζ πάνω στην Μάιλι Σάιρους [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ιδιαίτερη έκπληξη επιφύλασσε στην καλεσμένη της, Μάιλι Σάιρους, η παρουσιάστρια Έλεν ντε Τζένερις. Πάνω που εκείνη μίλαγε για τις λεπτομέρειες του γάμου της, εμφανίστηκαν από το πουθενά δυο στρίπερ και άρχισαν να κουνιούνται μπροστά της.

«Δεν το πιστεύω, όχι» ήταν η πρώτη αντίδραση της 19χρονης Μάιλι μόλις είδε τους δυο γυμνασμένους στρίπερ να εμφανίζονται και να αρχίζουν να χορεύουν μερικά εκατοστά από το πρόσωπό της. Αλλά στην συνέχεια πήρε μπροστά και άρχισε να τους λούζει με ψεύτικα χαρτονομίσματα. Ενώ δεν δίστασε να χουφτώσει για λίγο και τους γλουτούς του ενός από αυτούς.

Όλα αυτά στα πλαίσια της εκπομπής της Έλεν, που συνηθίζει να «εκπλήσσει» τους καλεσμένους της με τέτοια stunts (σ.σ. τα οποία συνήθως έχουν προσυμφωνηθεί από πριν). Και, η μεγαλύτερη ειρωνεία από όλες, λίγα δευτερόλεπτα αφού η Μάιλι εξηγούσε ότι θέλει «Η μέρα του γάμου μου να είναι σαν ρομαντική ταινία. Θέλω η στιγμή που θα με δει για πρώτη φορά με το νυφικό μου να του μείνει αξέχαστη. Να είναι τέλεια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ