Αυτή είναι η «κοινοβουλευτική ομάδα» των... ανεξάρτητων βουλευτών - iefimerida.gr

Αυτή είναι η «κοινοβουλευτική ομάδα» των... ανεξάρτητων βουλευτών

Η «κοινοβουλευτική ομάδα» των ανεξάρτητων βουλευτών της Βουλής των Ελλήνων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πληθαίνουν συνεχώς τα σενάρια για τη δημιουργία μιας κοινοβουλευτικής ομάδας με τη συμμετοχή των ανεξάρτητων βουλευτών της Βουλής, που έφτασαν πλέον τους έντεκα.

Παρελθόν αποτελούν ήδη από τη Νέα Δημοκρατία οι Νίκος Νικολόπουλος, Νίκος Σταυρογιάννης, Γιώργος Κασαπίδης, από το ΠΑΣΟΚ οι Κώστας Σκανδαλίδης, Θόδωρος Παραστατίδης, Μάρκος Μπόλαρης, Μιχάλης Κασσής, Μίκης Ανδρουλάκης και η κυρία Άντζελα Γκερέκου, ενώ από τη ΔΗΜΑΡ έχει ανεξαρτητοποιηθεί ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης.

Μπορεί οι ιδεολογικές διαφορές μεταξύ των έντεκα βουλευτών που είτε αποχώρησαν, είτε διαγράφηκαν από τα κόμματά τους, να είναι μεγάλες, όπως π.χ. οι θέσεις του Μίμη Ανδρουλάκη με αυτές του Νίκου Νικολόπουλου, αλλά τα προνόμια που θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν δεν αφήνουν κανένα ασυγκίνητο.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι συζητήσεις για απορρόφηση κάποιων βουλευτών από τις ήδη υπάρχουσες κοινοβουλευτικές ομάδες, ενώ μια πιθανή υπερψήφιση του Προϋπολογισμού σήμερα θα άνοιγε ενδεχομένως την πόρτα της επιστροφής για κάποιους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ