Απίστευτη καταγγελία Πιπιλή για την πρόεδρο του ταμείου των δημοσιογράφων - iefimerida.gr

Απίστευτη καταγγελία Πιπιλή για την πρόεδρο του ταμείου των δημοσιογράφων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολομέτωπη επίθεση στην πρόεδρο του ΕΔΟΕΑΠ Ελένη Σπανοπούλου εξαπέλυσε η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Φωτεινή Πιπιλή από το βήμα της Βουλής.

Κατήγγειλε ότι αμέσως μετά την ψήφιση για την ένταξη του ταμείου των δημοσιογράφων στον ΕΟΠΥΥ η πρόεδρος του ταμείου «απείλησε δημόσια όλους τους δημοσιογράφους-Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που ψήφισαν τη ρύθμιση για την ένταξη του ΕΔΟΕΑΠ στον ΕΟΠΥΥ, να μην τολμήσουν και πατήσουν το πόδι τους στον ΕΔΟΕΑΠ για να πάρουν φάρμακα».

Ο Φωτεινή Πιπιλη χαρακτήρισε την Ελένη Σπαπονοπούλου ως «τον Παναγούλη της δημοσιογραφίας» και δήλωσε περήφανη που οι βουλευτές δεν ψήφισαν συντεχνιακά.

Η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κάλεσε το οικονομικό επιτελείο να προωθήσει ρύθμιση ώστε να καταργηθούν τα βουλευτικά γραφεία και το σχετικό επίδομα για να σταματήσουν τα ρουσφέτια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ