Το «πουλάκι Τσίου» περνάει στην αντεπίθεση και... εκδικείται το τρακτέρ [βίντεο] - iefimerida.gr

Το «πουλάκι Τσίου» περνάει στην αντεπίθεση και... εκδικείται το τρακτέρ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μαρτύριο μας δε τελειώνει έτσι απλά, αφού το «πουλάκι Τσίου» που έχει κάνει «πλύση εγκεφάλου» σε Ιταλία και Ελλάδα, επιστρέφει δριμύτερο με δεύτερο μέρος και διαφορετικό πιο αισιόδοξο τέλος.

Το τραγούδι παραμένει ίδιο και απαράλλαχτο (σε περίπτωση που δεν το έχετε εμπεδώσει για τα καλά ακόμη) ωστόσο κατά τη διάρκειά του το εκνευριστικό πουλάκι αντί να χοροπηδάει γύρω γύρω σαν να έχει πιει όλη τη Βραζιλία σε καφέδες, γυμνάζεται σκληρά προκειμένου να είναι έτοιμο για την τελική συνάντηση με το τρακτέρ, η οποία αυτή τη φορά όχι μόνο δεν είναι -δυστυχώς- μοιραία, αλλά το καημένο το τρακτέρ τρώει και ξύλο από πάνω!

Το δεύτερο μέρος κυκλοφορεί προς το παρόν μόνο στα Ιταλικά με τίτλο «Il pulcino pio – La Vendetta» ενώ αναμένουμε (εναγωνίως;;;) και την ελληνική εκδοχή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ