3/6: Θάνος Ανεστόπουλος και Tango with Lions στο Gagarin 205 - iefimerida.gr

3/6: Θάνος Ανεστόπουλος και Tango with Lions στο Gagarin 205

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Θάνος Ανεστόπουλος, μετά την αποχώρησή του από τα Διάφανα Κρίνα, επιστρέφει και εμφανίζεται μαζί με τους Tango with Lions στο Gagarin 205.Συμπορευτές του Θάνου Ανεστόπουλου στην καινούργια του καλλιτεχνική αλλά και δισκογραφική αρχή, οι Χρήστος Λιάτσος στα κρουστά, Νίκος Γιούσεφ στο μπάσο και στα μουσικά πριόνια, Τηλέμαχος Μούσας στις κιθάρες και στο θέρεμιν, Σοφία Ευκλείδου στο βιολοντσέλο και Λάμπρος Πηγούνης στο βιολί και τα live electronics. Οι Tango with Lions είναι μια μεταβαλλόμενη μουσική κολεκτίβα που σχηματίστηκε το 2007 από την Κat (Κατερίνα Παπαχρήστου),μια νέα μουσικό η οποία ως μπασίστρια και τραγουδίστρια έχει συνεργαστεί με πολλά συγκροτήματα της αγγλόφωνης indie/alternative σκηνής. Με τη μουσική επένδυση των ημερολογίων της και επηρεασμένη από την επικαιρότητα, από βιβλία, από τις αγαπημένες της ταινίες και μουσικές, ηχογράφησε τον πρώτο της δίσκο, “Verba Time”. Το album, που κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιούνιο από την InnerEar Records, απέσπασε πολύ θετικές κριτικές και περιέχει κομμάτια σε ακουστικό κυρίως ύφος, με διάθεση αμερικανικής φολκ και με την ιδιαίτερη φωνή της Κat να μας καθοδηγεί μέσα στην ατμόσφαιρα των τραγουδιών.

Gagarin 205: Λιοσίων 203 - 205, τηλ. 6944 814543

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

Εισιτήρια: 12 ευρώ

Προπώληση: Ticket House (Πανεπιστημίου 42, εντός στοάς, τηλ. 210 3608366), το www.ticketpro.gr και το www.ticketarena.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ