Τραγωδία στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου-Τέσσερα νεογνά νεκρά σε μια εβδομάδα - iefimerida.gr

Τραγωδία στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου-Τέσσερα νεογνά νεκρά σε μια εβδομάδα

Τραγωδία στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου-Τέσσερα νεογνά νεκρά σε μια εβδομάδα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θρήνος στη Θεσσαλονίκη όπου τέσσερα νεογέννητα μωρά έχασαν τη ζωή τους με τις αρχικές εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για λοίμωξη και τη διοίκηση του νοσοκομείου να διαψεύδει.

Ο πρώτος θάνατος διαπιστώθηκε το προηγούμενο Σάββατο, ενώ το τελευταίο άτυχο μωράκι εξέπνευσε το απόγευμα της Παρασκευής.

Η Διεύθυνση της Μονάδας Νεογνών του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, πάντως, ανακοίνωσε ότι οι θάνατοι δεν οφείλονται σε λοίμωξη και αποφάσισε η μονάδα να παραμείνει ανοικτή και στα υπόλοιπα 32 μωρά που νοσηλεύονται θα χορηγηθεί αντιβίωση για προληπτικούς λόγους.

Ο διευθυντής του νοσοκομείου δήλωσε: «Όπως με διαβεβαίωσε η επιτροπή λοιμώξεων αλλά και ο διευθυντής της νεογνολογικής κλινικής του νοσοκομείου μας ο θάνατος των νεογνών δεν οφείλεται σε ενδονοσοκομειακή λοίμωξη αλλά σε σειρά προβλημάτων τα οποία οδήγησαν και στην εισαγωγή των νεογνών στην κλινική»


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ