Στους δρόμους και πάλι οι εργαζόμενοι της ΠΟΕ-ΟΤΑ - iefimerida.gr

Στους δρόμους και πάλι οι εργαζόμενοι της ΠΟΕ-ΟΤΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 12 το μεσημέρι οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα συγκεντρωθούν στην Πλατεία Καραϊσκάκη και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουν πορεία προς τη Βουλή, διαμαρτυρόμενοι για τα νεα μέτρα της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ, στόχος είναι «η κάθοδος των εργαζομένων της περιφέρειας στην Αθήνα, προκειμένου να εκφράσουν την αντίθεσή τους στα απάνθρωπα και εξοντωτικά μέτρα και το σχέδιο της συγκυβέρνησης για τις επικείμενες απολύσεις, αλλά και για την οικονομική επιτροπεία στους δήμους, που κρύβει απολύσεις, αναγκαστικές μετατάξεις, κατάργηση κοινωνικών υπηρεσιών, νέα μείωση μισθών και αύξηση φόρων στους πολίτες».

Την ίδιαώρα στα αμαξοστάσια, τουλάχιστον έως τη Δευτέρα θα παραμείνουν τα απορριμματοφόρα, καθώς συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις της ΠΟΕ-ΟΤΑ κατά των μέτρων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ