Λοβέρδος: Ανιστόρητες και απαράδεκτες οι δηλώσεις ότι το ΠΑΣΟΚ είναι φούσκα - iefimerida.gr

Λοβέρδος: Ανιστόρητες και απαράδεκτες οι δηλώσεις ότι το ΠΑΣΟΚ είναι φούσκα

Λοβέρδος: Ανιστόρητες και απαράδεκτες οι δηλώσεις οτι το ΠΑΣΟΚ είναι φούσκα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αιχμηρή ήταν η απάντηση της πλευράς του Ανδρέα Λοβέρδου στις δηλώσεις του κ. Δατσέρη περί «γενικευμένης μεταπολιτευτικής φούσκας του ΠΑΣΟΚ»

Συνεργάτες του πρώην υπουργού τονίζουν ότι υπάρχουν σκοτεινές πλευρές στη μεταπολίτευση, ωστόσο το ΠΑΣΟΚ δεν είναι μια από αυτές και χαρακτηρίζουν απαράδεκτες και ανιστόρητες τέτοιες απόψεις.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται:

«Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ σήμερα αποκάλεσε το ΠΑΣΟΚ φούσκα. Η μεταπολίτευση έχει σκοτεινές πλευρές που πρέπει να συντριβούν. Εχει όμως και τα θετικά της: τη δημιουργία της μεσαίας τάξης, την επάνοδο της δημοκρατίας που από το '80 και μετά έγινε ολόπλευρη . Καθώς και την ένταξη της χώρας στην ΕΟΚ και τη νΕυρωζη.

Ανεξάρτητα από κόμματα, παρατάξεις και στάσεις, ανεξάρτητα από ότι έγινε και τι θα γίνει, αυτές οι πολιτικές θέσεις επειδή είναι ανιστόρητες είναι και απαράδεκτες, πρέπει να τις πάρουν πίσω».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ