Η Κίρα Τσάπλιν στο περίπτερο της Wind στην έκθεση του 30ου Κλασικού Μαραθωνίου - iefimerida.gr

Η Κίρα Τσάπλιν στο περίπτερο της Wind στην έκθεση του 30ου Κλασικού Μαραθωνίου

Η Κίρα Τσάπλιν στο περίπτερο της Wind στην έκθεση του 30ου Κλασικού Μαραθωνίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το περίπτερο της WIND στην Expo του 30ου Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών στο Ζάππειο επισκέφθηκε την Πέμπτη το μοντέλο και ηθοποιός Κίρα Τσάπλιν, εγγονή του Τσάρλυ Τσάπλιν.

Η εγγονή του διάσημου κωμικού βρίσκεται στην Ελλάδα προκειμένου να συμμετέχει στη μεγάλη αθλητική διοργάνωση την Κυριακή 11 Νοεμβρίου.

Οι εκπρόσωποι της WIND ενημέρωσαν την Κίρα για τον κοινωνικό σκοπό που υποστηρίζει η εταιρεία ως Επίσημος Χορηγός της διοργάνωσης καθώς και τις τεχνολογικές καινοτομίες που έχει εισάγει στον αγώνα και εκείνη με τη σειρά της ευχήθηκε καλή επιτυχία στην WIND Running Team, την ομάδα των 1500 δρομέων που την Κυριακή θα τρέξει για να στηρίξει την ΕΛΕΠΑΠ και τα ανάπηρα παιδιά.

Η Κίρα Τσάπλιν γεννήθηκε στην Ιρλανδία και μετακόμισε σε νεαρή ηλικία στο Παρίσι, όπου και υπέγραψε με το πρακτορείο NEXT Model Agency. Κατά τη διάρκεια της επιτυχημένης της καριέρας, η Κίρα έχει εμφανιστεί σε δημοφιλή περιοδικά όπως η Vogue και το Elle αλλά και το ημερολόγιο της Pirelli για το 2011.

Πέρα από το μόντελινγκ η Κίρα ασχολείται επίσης και με τον κινηματογράφο ως ηθοποιός και παραγωγός. Η Κίρα είναι μεταξύ των «The Top 20 Most Eligible Women in The World» του περιοδικού FHM και σήμερα ζει με τον αρραβωνιαστικό της στο Λος Αντζελες.

Tην Κίρα Τσάπλιν στο περίπτερο της εταιρείας στην Expo του 30ου Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών στο Ζάππειο, υποδέχτηκε ο Γιώργος Τσαπρούνης, Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ