Ο Βενιζέλος ζητά τις έδρες δύο βουλευτών που διαγράφηκαν πίσω - iefimerida.gr

Ο Βενιζέλος ζητά τις έδρες δύο βουλευτών που διαγράφηκαν πίσω

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις έδρες δυο βουλευτών που δεν ψήφισαν το πολυνομοσχέδιο ζητά ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Πρόκειται για τον Γιάννη Κουτσούκο ο οποίος δήλωσε «παρών» και τον Θεόδωρο Παραστατίδη που καταψήφισε τα νέα μέτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζητά από τους δυο διαγραφέντες βουλευτές να παραδώσουν τις έδρες τους γιατί του είχαν δώσει διαβεβαιώσεις ότι θα υλοποιήσουν, αυτή τη φορά τις αποφάσεις του κόμματος, προκειμένου να μπουν στα ψηφοδέλτια του κόμματος στις εκλογές του περασμένου Ιουνίου.

Και αυτό γιατί ο Γιάννης Κουτσούκος και ο Θεόδωρος Παρασταίδης είχαν καταψηφίσει τον περασμένο Φεβρουάριο το Μνημόνιο 2.

Ας σημειωθεί ότι ο κ. Βενιζέλος διέγραψε τους 6 βουλευτές, μετά την καταψήφιση του Μνημονίου, από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ αλλά και από τα μητρώα του κόμματος.

Ο Βενιζέλος πετάει το γάντι στους διαγραφέντες: Τους διέγραψα για να σώσω τη χώρα

Πάντως πηγές της Ιπποκράτους υποστήριζαν ότι με τη διαγραφή τους ο κ. Βενιζέλος έσωσε τη χώρα, την κυβέρνηση, την οικονομία και την κοινωνία και αποσόβησε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.

«Η ύπαρξη δύο γραμμών για την πορεία της χώρας δεν μπορούσε να συνεχιστεί. Ήταν άλλωστε αυτό το βασικό πρόβλημα στη συνολική διαχείριση της κρίσης από τις αρχές του 2010 έως σήμερα. Εάν γινόταν δεκτή η άποψη όσων ψήφισαν «κατά» ή «παρών» ή απείχαν, σήμερα δεν θα υπήρχε κυβέρνηση, η κατάσταση στην οικονομία και την κοινωνία θα ήταν ανεξέλεγκτη και εκρηκτική και η χώρα θα πήγαινε σε εκβιαστικές εκλογές, με το ΠΑΣΟΚ να είναι δακτυλοδεικτούμενο ως υπεύθυνο της κρίσης, σε αντίθεση με την επιεική στάση που κρατούν τα ΜΜΕ ως προς τη ΔΗΜΑΡ» ισχυρίζονται πηγές της Ιπποκράτους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ