Κεδίκογλου: Πληροφορούμε το λόμπι της δραχμής ότι η δόση θα εκταμιευτεί - iefimerida.gr

Κεδίκογλου: Πληροφορούμε το λόμπι της δραχμής ότι η δόση θα εκταμιευτεί

Κεδίκογλου: Πληροφορούμε το λόμπι της δραχμής ότι η δόση θα εκταμιευτεί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου τόνισε σήμερα σε δήλωση του πως η δόση θα εκταμιευτεί, ενώ επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως το λόμπι της δραχμής –μέσα κι έξω από την Ελλάδα– δίνει ακόμα μάχες οπισθοφυλακών, αλλά θα χάσει κι αυτή τη μάχη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε σήμερα στην κυβέρνηση αναφέροντας πως ο εκβιασμός των τροϊκανών σχετικά με την καταβολή της δόσης συνεχίζεται και δείχνει ότι η τακτική του καλού μαθητή της Μέρκελ, που έχει υιοθετήσει η κυβέρνηση ανοίγει και άλλο τις ορέξεις των δανειστών για υποταγή της Ελλάδας.

Η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου

«Οι ύβρεις και οι επιθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Πρωθυπουργού, δείχνουν την κρυφή του επιθυμία να μην πάρει η Ελλάδα τη δόση. Τους πληροφορούμε ότι η δόση θα εκταμιευτεί.

Η Ελλάδα έκανε αυτά που έπρεπε να κάνει και η Ευρώπη από την πλευρά της θα κάνει κι εκείνη αυτό που πρέπει. Το λόμπι της δραχμής –μέσα κι έξω από την Ελλάδα– δίνει ακόμα μάχες οπισθοφυλακών. Αλλά θα χάσει κι αυτή τη μάχη».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Μετά την ψήφιση του πιο ακραίου, αντικοινωνικού πακέτου μέτρων, η κυβέρνηση έχει περιέλθει σε κατάσταση πλήρους απαξίωσης τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό. Ο συνεχιζόμενος εκβιασμός των τροϊκανών σχετικά με την καταβολή της δόσης, δείχνει ότι η τακτική του καλού μαθητή της Μέρκελ, που έχει υιοθετήσει η κυβέρνηση, όχι μόνο δεν απέδωσε, αλλά ανοίγει περαιτέρω τις ορέξεις των δανειστών για υποταγή της Ελλάδας στα συγκρουόμενα σχέδιά τους. Τι λένε τώρα οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης που εκβίαζαν τον ελληνικό λαό με το επιχείρημα ότι αν δεν εκταμιευτεί άμεσα η δόση η χώρα θα οδηγηθεί στην άτακτη χρεοκοπία;».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ