Ο Γιώργος Λεμπέσης αποκαλύπτει γιατί δεν θα συνεργαζόταν ποτέ ξανά με το Φοίβο - iefimerida.gr

Ο Γιώργος Λεμπέσης αποκαλύπτει γιατί δεν θα συνεργαζόταν ποτέ ξανά με το Φοίβο

Ο Γιώργος Λεμπέσης αποκαλύπτει γιατί δεν θα συνεργαζόταν ποτέ ξανά με το Φοίβο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τη συνεργασία του με το Φοίβο και τους λόγους που έληξε, αλλά και για την απουσία του από τη δισκογραφία τα τελευταία έξι χρόνια, μίλησε σε συνέντευξή του σε γνωστό περιοδικό ο Γιώργος Λεμπέσης.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «ΛΟΙΠΟΝ» και τη Ρενέ Σαραντινού, ο τραγουδιστής είπε αναφορικά με το Φοίβο: «Δεν ήμασταν μόνο συνεργάτες, αλλά και πολύ καλοί φίλοι. Δεν είμαστε πια. Και εγώ έχω την απορία γιατί. Προσπάθησα να λύσω την παρεξήγηση, αλλά όσες φορές μιλήσατε εσείς με τον Ομπάμα, τόσες μίλησα και εγώ με το Φοίβο».

Απαντώντας στην ερώτηση γιατί δεν συμμετείχε στη συναυλία για τα 20 χρόνια Φοίβος, είπε: «Δεν με κάλεσε ποτέ ο Φοίβος. Δεν σας κρύβω ότι μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Πικράθηκα και απογοητεύτηκα μ' αυτή τη συμπεριφορά... Δεν επικοινώνησα μαζί του να τον ρωτήσω «γιατί». Υπάρχει και μια αξιοπρέπεια».

Πρόσθεσε ακόμα ότι «μπορεί να μην είχαμε επαφή όλα αυτά τα χρόνια, αλλά όσα πετύχαμε μαζί εγώ δεν μπορώ να τα διαγράψω, ούτε και ο κόσμος, που τα αγάπησε. Η επιτυχία που γνωρίσαμε με τον Φοίβο θεωρώ ότι ήταν προϊόν φιλίας και καλής χημείας και από τη στιγμή που αυτά δεν υπάρχουν πλέον... δεν θα ήθελα να ξανασυνεργαστώ με τον Φοίβο».

Τέλος, στην ερώτηση γιατί έχει «σωπάσει» δισκογραφικά, απάντησε: «Είναι 6 χρόνια γεμάτα. Τα πράγματα είναι απλά. Ποιος ο λόγος να κυκλοφορούσα μια δουλειά η οποία θα μου κόστιζε μόνο χρόνο, χρήμα, μεράκι, όρεξη και πολλή αγάπη- γιατί μόνοι έτσι δουλεύω- για να την ακούσω μόνο εγώ; Αν στην Ελλάδα δεν σε στηρίξει κυρίως το σύστημα, παύεις να υφίστασαι. Και μένα από ένα σημείο και μετά, όχι μόνο έπαψαν να με στηρίζουν, αλλά άρχισαν και πόλεμο. Αν με ρωτήσετε γιατί, με το χέρι στην καρδιά η απάντησή μου είναι «δεν ξέρω».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ