Ο... γίγας της πολιτικής Μαγκούφης που είχε αποκαλέσει «νάνο» το Σημίτη τρώει πικρό ψωμί στην ξενιτιά - iefimerida.gr

Ο... γίγας της πολιτικής Μαγκούφης που είχε αποκαλέσει «νάνο» το Σημίτη τρώει πικρό ψωμί στην ξενιτιά

Ο... γίγαντας της πολιτικής Μαγκούφης που είχε αποκαλέσει «νάνο» το Σημίτη ξενιτ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον έμαθε το πανελλήνιο όταν αποκάλεσε τον τότε πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη νάνο της πολιτικής. Διεγράφη από το ΠΑΣΟΚ αλλά επανήλθε. Επανεξελέγη βουλευτής το 2000 καθώς έλαβε άφεση αμαρτιών.

Το 2004 έγινε διαπρύσιος κήρυκας του Γιώργου Παπανδρέου και επανήλθε στη Βουλή το 2009 με τη μεγάλη νίκη του ΠΑΣΟΚ.

Δεν ψήφισε το δεύτερο Μνημόνιο και ο Παπανδρέου τον διέγραψε αυθημερόν. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος τον συγχώρεσε και τον έβαλε ξανά στη λίστα, αλλά δεν τον συγχώρεσε ο λαός που τον έστειλε στην ανεργία.

Είχε προηγηθεί ο δημόσιος προπηλακισμός του στα Τρίκαλα κατά τη διάρκεια της παρέλασης για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου όπου του πέταξαν αβγά και δέχθηκε μπουνιές από ψηφοφόρο του ΠΑΣΟΚ.

Κι από αυτή την ανεργία προσπαθεί να ξεφύγει τώρα, καθώς -όπως δηλώνει- αντιμετωπίζει πρόβλημα βιοπορισμού.

Ο Χρήστος μαγκούφης, γερμανομαθής και γερμανοσπουδασμένος πολιτικός μηχανικός, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στον ραδιοφωνικό σταθμό «Λέσχη 97,6» των Τρικάλων είπε χαρακτηριστικά:

«Εμείς οι μηχανικοί, καθώς και τα 235 άλλα επαγγέλματα που στηρίζονται στην οικοδομή δεν έχουμε δουλειά» είπε «και δεν σας κρύβω ότι τώρα, στα 60 μου, είμαι έτοιμος να φύγω πάλι για την ξενιτιά, να δουλέψω για να ζήσω την οικογένειά μου».

Παράλληλα εμφανίστηκε απαισιόδοξος για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ σημειώνοντας: «Δεν μιλήσαμε ποτέ πολιτικά τα τελευταία χρόνια κι αυτό πληρώνουμε. Το κόμμα θέλει θεσμικές αλλαγές. Όσο για τη σημερινή κατάσταση ευθύνεται και ο Βενιζέλος που είναι συγκεντρωτικός, αλλά και οι άλλοι που τον υπονομεύουν συνεχώς».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ