Τον έχουν ματιάσει: Δεύτερο ατύχημα για τον Αντώνη Καφετζόπουλο μέσα σε μόλις ένα μήνα - iefimerida.gr

Τον έχουν ματιάσει: Δεύτερο ατύχημα για τον Αντώνη Καφετζόπουλο μέσα σε μόλις ένα μήνα

Τον έχουν ματιάσει: Δεύτερο ατύχημα για τον Αντώνη Καφετζόπουλο μέσα σε μόλις έν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με το γνωστό χιούμορ που τον διακρίνει αντιμετωπίζει την γκαντεμιά που τον «δέρνει» τον τελευταίο μήνα ο Αντώνης Καφετζόπουλος, ο οποίος έσπασε το χέρι του, λίγες ώρες πριν την αποψινή του πρεμιέρα.

Όπως έγραψε ο ίδιος ο ηθοποιός στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, δεν πρόσεξε και έπεσε σε ένα διάδρομο, με αποτέλεσμα να σπάσει το αριστερό του χέρι. «Αχβαχ. Αν έχετε φίλους τυφλούς να τους προσέχετε. Παγίδες γλιστερές οι διάδρομοι. Φαντάσου να μην έβλεπα κιόλας..», έγραψε συγκεκριμένα ο ηθοποιός, ποστάροντας και μια φωτογραφία για του λόγου το αληθές.

Τον έχουν ματιάσει: Δεύτερο ατύχημα για τον Αντώνη Καφετζόπουλο μέσα σε μόλις ένα μήνα | iefimerida.gr 0

Σημειώνεται ότι το ατύχημα έγινε λίγες ώρα πριν την πρεμιέρα της παράστασης του Ευγένιου Ιονέσκου «Οι καρέκλες», όπου πρωταγωνιστεί μαζί με την Όλια Λαζαρίδου. Αυτή είναι η δεύτερη ατυχία για τον ηθοποιό, καθώς πριν λίγες εβδομάδες είχε αυτοκινητιστικό ατύχημα στην Κύπρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ