Υπό κατάληψη το δημαρχείο Θεσσαλονίκης - iefimerida.gr

Υπό κατάληψη το δημαρχείο Θεσσαλονίκης

Υπό κατάληψη το δημαρχείο Θεσσαλονίκης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην κατάληψη του δημαρχιακού μεγάρου Θεσσαλονίκης προχώρησαν οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο την αντίδρασή τους στις αλλαγές που επιφέρει το Μεσοπρόθεσμο στα εργασιακά.

Στη συμβολική κατάληψη συμμετέχουν και εργαζόμενοι από άλλους δήμους της περιοχής, ενώ νωρίτερα πραγματοποιήθηκε μηχανοκίνητη πορεία από την οδό Λαγκαδά μέχρι το δημαρχιακό μέγαρο.

Την ίδια ώρα, τα σκουπίδια στην πόλη της Θεσσαλονίκης σχηματίζουν βουνά, κάτι που θα διατηρηθεί τουλάχιστον μέχρι τη Δευτέρα, εξαιτίας της αποχής που έχει κηρύξει η ΠΟΕ-ΟΤΑ για το Σαββατοκύριακο.

Οι δήμαρχοι του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης, από την πλευρά τους, απευθύνουν έκκληση στους κατοίκους να μην κατεβάζουν τα απορρίμματα στους κάδους αν έχουν αυτή τη δυνατότητα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ