Τι έλεγαν χθες σε καυτό «πηγαδάκι» Λοβέρδος-Παμπούκης - iefimerida.gr

Τι έλεγαν χθες σε καυτό «πηγαδάκι» Λοβέρδος-Παμπούκης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επί πολύ ώρα βρέθηκαν δίπλα-δίπλα οι Ανδρέας Λοβέρδος, Κωστής Χατζηδάκης, Χάρης Παμπούκης και Θόδωρος Πάγκαλος στην εκδήλωση που πραγματοποίησε χθες στο ξενοδοχείο Χίλτον το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Ανάπτυξης.

Ο κ. Λοβέρδος συνομίλησε για ώρα με τον Θόδωρο Πάγκαλο αλλά και με τον Κωστή Χατζηδάκη ενώ είχε κατ' ιδίαν διάλογο με τον παλαιστίνιο υπουργό Εξωτερικών.

Στη συνέχεια εθεάθη σε καυτό τετ-α-τετ με τον Χάρη Παμπούκη στο λόμπυ του ξενοδοχείου. Ας σημειωθεί ότι ο γνωστός δικηγόρος και πρώην υπουργός κ. Παμπούκης υπήρξε στενός συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου και υπουργός Επικρατείας.

Ο κ. Λοβέδρος δεν έδωσε σήμερα συνέχεια στο θρίλερ του ΠΑΣΟΚ, μετά την επιστολή που έστειλε στον Ευάγγελο Βενιζέλο θέτοντας ευθέως θέμα ηγεσίας και ζητώντας τη σύγκλιση της κοινοβουλευτικής Ελλάδας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην υπουργός θα συνεχίσει τον μαραθώνιο ομιλιών του στην Ελλάδα με εμφανίσεις σε Δράμα, Καβάλα, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη, Βέροια, Σέρρες, Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ