H ευαίσθητη πλευρά της Lady Gaga – Δώρισε τεράστιο χρηματικό ποσό για να βοηθήσει τη Νέα Υόρκη - iefimerida.gr

H ευαίσθητη πλευρά της Lady Gaga – Δώρισε τεράστιο χρηματικό ποσό για να βοηθήσει τη Νέα Υόρκη

H ευαίσθητη πλευρά της Lady Gaga – Δώρισε τεράστιο χρηματικό ποσό για να βοηθήσε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια συγκινητική ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα, η Lady Gaga ανακοίνωσε στους θαυμαστές της ότι δώρισε ένα σημαντικό ποσό στον Αμερικανικό Ερυθρό Σταυρό, προκειμένου να βοηθήσει κι αυτή όπως μπορεί στην κάλυψη των ζημιών που προκάλεσε στη Νέα Υόρκη το πέρασμα του τυφώνα Σάντι.

Όπως ανέφερε η 26χρονη τραγουδίστρια, «σήμερα δώρισα ένα εκατομμύριο δολάρια στη Νέα Υόρκη και τον Αμερικανικό Ερυθρό Σταυρό για την κάλυψη των ζημιών που προκάλεσε ο τυφώνας Σάντι. Αν δεν υπήρχε η Νέα Υόρκη, το Lower Eastside, το Χάρλεμ, το Μπρονξ και το Μπρούκλιν, δεν θα ήμουν η καλλιτέχνιδα που είμαι σήμερα».

«Η Νέα Υόρκη είναι μια αδιάκοπη πρόκληση, ένας δρόμος να πετύχεις, ένα μέρος που η διαφορετικότητα βρίσκει κατανόηση. Παρακαλώ δεχτείτε αυτό το δώρο από εμένα, τους γονείς μου, Τζο και Σίνθια, και την αδελφή μου, Νάταλι. Με βαθύτατη ευγνωμοσύνη προς τη Νέα Υόρκη που μας μεγάλωσε. Σε ευχαριστώ που με βοήθησες να χτίσω τα όνειρά μου. Θέλω να βοηθήσω να ξαναχτίσεις και τα δικά σου. Με εκτίμηση, Lady Gaga και η οικογένεια Germanotta» πρόσθεσε σε άλλο σημείο του μηνύματός της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ