Αμερικανοί πεζοναύτες τιμωρήθηκαν επειδή βοήθησαν στη δημιουργία video game - iefimerida.gr

Αμερικανοί πεζοναύτες τιμωρήθηκαν επειδή βοήθησαν στη δημιουργία video game

Αμερικανοί πεζοναύτες τιμωρήθηκαν επειδή βοήθησαν στη δημιουργία video game
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποινή επίπληξης δέχθηκαν επτά μέλη των ειδικών δυνάμεων του Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών, των SEALS, τιμωρήθηκαν καθώς συμμετείχαν στη δημιουργία ενός video game, όπως ανακοίνωσαν αξιωματούχοι του αμερικανικού υπουργείου Άμυνας.

Σύμφωνα με το CBS News, τα μέλη της ειδικής δύναμης SEAL Team Six, που ολοκλήρωσε με επιτυχία την αποστολή «εξόντωσης» του αρχηγού της Αλ Κάιντα, τιμωρήθηκαν επειδή δημοσιοποίησαν απόρρητες πληροφορίες, όταν εργάστηκαν ως έμισθοι σύμβουλοι στην εταιρία Electronic Arts, από την οποία κυκλοφόρησε ο τίτλος: «Μετάλλιο Τιμής: Μαχητής Πολέμου».

Όπως αναφέρουν οι Αμερικανοί αξιωματικοί του Ναυτικού, οι επτά θα λάβουν για δύο μήνες το μισό μισθό τους, ενώ στο στόχαστρο βρίσκονται και άλλοι πεζοναύτες που φαίνεται να έχουν βοηθήσει στη δημιουργία του παιχνιδιού.

Η εταιρία που δημιούργησε το παιχνίδι, μπορεί να υπερηφανεύεται πως έχει το πιο αληθοφανές video game, χάρη σ' αυτές τις πληροφορίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ Αμερικανοί πεζοναύτες navy seals
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ