Καθαρίστρια απολύθηκε επειδή ήθελε αυτόγραφο της Τζένιφερ Λόπεζ - iefimerida.gr

Καθαρίστρια απολύθηκε επειδή ήθελε αυτόγραφο της Τζένιφερ Λόπεζ

Καθαρίστρια απολύθηκε επειδή ήθελε αυτόγραφο της Τζένιφερ Λόπεζ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακριβά κόστισε σε μια καθαρίστρια ο θαυμασμός της για την Τζένιφερ Λόπεζ, καθώς η ίδια υποστηρίζει ότι απολύθηκε επειδή ήθελε ένα αυτόγραφο της Λατίνας σταρ.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της 40χρονης γερμανίδας καθαρίστριας Πρέι Ντοντάζ, η οποία εργαζόταν στο Melia Hotel στο Ντίσελντορφ, καθάριζε τη σουίτα της Τζένιφερ Λόπεζ και αποφάσισε να ζητήσει αυτόγραφο από την τραγουδίστρια που είναι η αγαπημένη της. Όταν όμως πλησίασε την πόρτα του υπνοδωματίου της, οι σωματοφύλακες της Λόπεζ την έδιωξαν κακήν κακώς.

Την επόμενη ημέρα, της τηλεφώνησε ο υπεύθυνος του συνεργείου καθαρισμού και την ενημέρωσε ότι απολύεται γιατί ενόχλησε μια από τις πιο σημαντικές πελάτισσες του ξενοδοχείου.

Από την πλευρά της πάντως, η Λόπεζ αρνείται τις κατηγορίες και δηλώνει αδικημένη, ενώ έγραψε και στο λογαριασμό στο twitter: «Δεν θα έβαζα να απολύσουν κανέναν για ένα αυτόγραφο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ