Ο λόγος που η Lady Gaga δεν έχει πάρει ανάσα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις τα τελευταία δύο χρόνια; Θα ένιωθε νεκρή αν το έκανε.
Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Rolling Stone, η σούπερσταρ δήλωσε: «Εκτός σκηνής, νιώθω νεκρή. Δεν μ’ ενδιαφέρει αν είναι υγιές ή όχι, για εσένα ή για οποιονδήποτε. Δεν νιώθω ζωντανή παρά μόνο όταν τραγουδάω και έτσι γεννήθηκα».
Εκτός σκηνής η Lady Gaga προσπαθεί να διατηρήσει τον σύνδεσμό της με τους θαυμαστέςτης, φορώντας τα ρούχα που της έχουν χαρίσει. «Έχουμε αυτόν τον ομφάλιο λώρο που δεν θέλω επ’ ουδενί να κόψω… Αποτελούν κομμάτι μου, είναι το 50% του εαυτού μου, αν όχι περισσότερο».
Στις παρακάτω φωτογραφίες, η Lady Gaga με θαυμαστέςτης ύστερα από τη συναυλία της πριν από λίγες μέρες.
πηγή: Zimbio