Καμαρούλα μια σταλιά τα νέα γραφεία για τα πρώην στελέχη των εκδόσεων Λυμπέρη - iefimerida.gr

Καμαρούλα μια σταλιά τα νέα γραφεία για τα πρώην στελέχη των εκδόσεων Λυμπέρη

Καμαρούλα μια σταλιά τα νέα γραφεία για τα πρώην στελέχη του Λυμπέρη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τα πολυτελή, νεοϋορκέζικης αισθητικής γραφεία στο Κορωπί, τα εβδομαδιαία περιοδικά των εκδόσεων Λυμπέρη μετακόμισαν ήδη στα στενά γραφεία των οδών Αμαρουσίου και Χαλανδρίου, με επικεφαλής την Έλενα Μακρή Λυμπέρη.

Τι κι αν οι ανέσεις και το εκλεπτυσμένο περιβάλλον εργασίας αποτελούν παρελθόν; Το σημαντικό είναι πως οι εργαζόμενοι των περιοδικών Hello, 7 μέρες tv, ΕΓΩ, αλλά και η Έλενα Μακρή Λυμπέρη που θα τα διευθύνει, έπιασαν ήδη δουλειά από σήμερα στα νέα τους γραφεία. Μεταφέρθηκαν σε κτήριο του Θεοχάρη Φιλιππόπουλου (των Αττικών Εκδόσεων) το οποίο βρίσκεται πίσω από το κεντρικό κτήριο γραφείων του.

Εκεί, στα ομολογουμένως μικρά γραφεία στεγάζονται ήδη τα περιοδικά που πέρασαν από τις εκδόσεις Λυμπέρη στην ιδιοκτησία της alpha edition, που φέρονται να ελέγχουν οι κύριοι Φιλιππόπουλος και Κοντομηνάς. Σημειώνουμε ότι ο Δημήτρης Κοντομηνάς από την πρώτη στιγμή στέκεται στο πλευρό του ζεύγους Λυμπέρη του οποίου εκτός από καλός φίλος είναι και κουμπάρος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ