Έρχεται η συνέχεια της θρυλικής «Καζαμπλάνκα» ; Το σενάριο πάντως υπάρχει εδώ και 22 χρόνια - iefimerida.gr

Έρχεται η συνέχεια της θρυλικής «Καζαμπλάνκα» ; Το σενάριο πάντως υπάρχει εδώ και 22 χρόνια

Έρχεται η συνέχεια της θρυλικής «Καζαμπλάνκα»; Το σενάριο πάντως είναι έτοιμο εδ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ και η Ίνγκριντ Μπέργκαμ αποχαιρετίστηκαν για πάντα στο αεροδρόμιο της Καζαμπλάνκα, πριν από 70 χρόνια. Η ιστορία τους ωστόσο δεν τελείωσε εκεί, σύμφωνα με την Κας Γουόρνερ, παραγωγό και εγγονή του συνιδρυτή της Warner Bros, η οποία υποστηρίζει ότι έχει στα χέρια της το σενάριο της συνέχειας της θρυλικής ταινίας.

Σύμφωνα με τη New York Post και το Entertainment Weekly, η Γουόρνερ βρήκε τυχαία σε μια επίσκεψη στο σπίτι του Χάουαρντ Κοχ, ενός εκ των σεναριογράφων της «Καζαμπλάνκα», το σενάριο της συνέχειας της κλασσικής ταινίας του 1942, που ο ίδιος έγραψε το 1980, κι έχει τίτλο «Return to Casablanca». Η ίδια δήλωσε στο Entertainment Weekly ότι το διάβασε και είναι «σκέτο χρυσάφι».

Ωστόσο, οι υπεύθυνοι της Warner Bros, δεν είχαν την ίδια ενθουσιώδη αντίδραση με τη Γουόρνερ, αν και της υποσχέθηκαν ότι αν βρεθεί ο κατάλληλος σκηνοθέτης, θα του ξαναδώσουν μια ευκαιρία.

Σημειώνεται ότι όταν το 1944 η ταινία βραβεύτηκε με Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας και Σεναρίου , η Warner επεχείρησε σχεδόν αμέσως να κυκλοφορήσει το sequel του, με τίτλο «Brazzaville», αλλά το πρότζεκτ ναυάγησε γρήγορα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ