Στην Κοζάνη έκοψαν σε 60χρονο την αναπηρική σύνταξη και αυτοκτόνησε - iefimerida.gr

Στην Κοζάνη έκοψαν σε 60χρονο την αναπηρική σύνταξη και αυτοκτόνησε

Αυτοκτόνησε για του έκοψαν την αναπηρική σύνταξη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον πλέον δραματικό έκλεισε η υπόθεση της εξαφάνισης ενός 60χρονου στην Κοζάνη. Πριν από δύο ημέρες ένας βοσκός εντόπισε σε ορεινή βραχώδη περιοχή της Γαλατινής το πτώμα ενός άντρα. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία και μετά από έρευνες διαπιστώθηκε πως το πτώμα ανήκει σε 60χρονο συνταξιούχο, που είχε εξαφανιστεί στις 29 Αυγούστου 2012.

Ο άτυχος άντρας βρέθηκε κρεμασμένος με τη ζώνη του από βράχο. Μάλιστα είχε αφήσει στο σημείο σημείωμα για την οικογένεια του «Δεν θα ξαναγυρίσω σπίτι γιατί αισθάνομαι άχρηστος. Δεν έχω να σας προσφέρω τίποτα»

Σύμφωνα με το e-ptolemeos.gr στις 29 Αυγούστου, ο 60χρονος πρώην οικοδόμος, έφυγε από το σπίτι του τις πρωινές ώρες, προκειμένου να πάει στο ΙΚΑ Σιάτιστας για τη σύνταξή του. Εκεί ενημερώθηκε ότι «κόπηκε» η πενιχρή αναπηρική σύνταξη που έπαιρνε, η οποία ήταν και ο μοναδικός οικονομικός πόρος για την οικογένειά του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ