Cocktail Art με τον Κωνσταντίνο Θαλασσοχώρη απόψε στο Ρυθμός Stage - iefimerida.gr

Cocktail Art με τον Κωνσταντίνο Θαλασσοχώρη απόψε στο Ρυθμός Stage

Συνεχίζεται το Cocktail Art του Κωνσταντίνου Θαλασσοχώρη στο Ρυθμός Stage
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεύτερη παράσταση σήμερα για το Cocktail Art, την εντυπωσιακή μουσικοθεατρική παράσταση του Κωνσταντίνου Θαλασσοχώρη στο Ρυθμός Stage.

Το μοναδικό του κοκτέιλ μας σερβίρει και απόψε ο Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης σε μία μοναδική σύμπραξη τεχνών, ενώ μαζί του επι σκηνής θα είναι οι ηθοποιοί Ναταλία Μαργωμένου, Φανούρης Κορρές και Άννη Χατζηφωτίου ανατρέποντας τα δεδομένα και μπλέκοντας νέα και παλιά τραγούδια, οπτικοακουστικό υλικό και θεατρικά σκετσάκια.

Παίζουν οι μουσικοί Γιώργος Κωνσταντινίδης (πλήκτρα και βιολί), Βάιος Πράπας (ακουστική κιθάρα, τζουρά και μπαγλαμά) και Μάνος Ζαχαριάδης (κρουστά). Το artwork της αφίσας έχει κάνει ο Θάνος Πλατανιάς.

Ρυθμός Stage (Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη)
Ώρα έναρξης: 21.30
Είσοδος: 10 € (με μπύρα ή κρασί)

Επίσης ματαιώνεται η αυριανή εμφάνιση του Κώστα Λειβαδά με την Μαριάννα Πολυχρονίδη στη σκηνή του Ρυθμός Stage, λόγω ασθένειας του τραγουδιστή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ