Η Αννα Καραμανλή έφαγε καλά, ο Στουρνάρας έμεινε νηστικός

Στο φαγητό το έριξαν χθες το μεσημέρι «γαλάζια» και «πράσινα» στελέχη που έτρεξαν στο εστιατόριο της Βουλής ενόψει της μακράς νύχτας που τους περίμενε για την ψηφοφορία. Ενας έμεινε νηστικός και αυτός είναι ο Γιάννης Στουρνάρας.

Ο υπουργός Οικονομικών ανέβηκε το μεσημέρι να φάει με τους συνεργάτες του, όπως γράφει ο Μικροπολιτικός στα Νέα. Εκεί βρήκε ήδη να κάθονται να φαγητό τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ Σπύρος Λυκούδης, Ανδρέας Παπαδόπουλος, Θόδωρος Μαργαρίτης, Μυρσίνη Λιοναράκη και τον κάλεσαν να καθήσει στο τραπέζι τους αλλά αρνήθηκε ευγενικά.

Μόλις κάθησε και ξεκινούσε να τρώει μπήκε στο εστιατόριο της Βουλής ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος τον κάλεσε εκτός αίθουσας για να μιλήσουν οπότε ο Γιάννης Στουρνάρας εγκατέλειψε το τραπέζι του και έφυγε νηστικός.

Την ίδια ώρα, έτρωγαν καλά τα «γαλάζια στελέχη» Κωστής Χατζηδάκης, Γιώργος Μαυραγάννης, Μάκης Βορίδης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Αννα Καραμανλή που μοιράστηκαν το ίδιο τραπέζι. Λίγο πιο δίπλα, εξίσου καλά έτρωγαν ο Πάρις Κουκουλόπουλος, ο Γιώργος Κουτρουμάνης, ο Χρήστος Πρωτόπαπας και η Φώφη Γεννηματά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ