Σοκ-Ανήλικη σταρ του Modern Family κατηγορεί την μάνα της για κακοποίηση [εικόνες]

Για σωματική και ψυχολογική κακοποίηση κατηγορείται η Κρίσταλ Γουόρκμαν, μητέρα της 14χρονης Άριελ Γουίντερ που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη κωμική σειρά Modern Family.

Εντολή για προσωρινή άρση της κηδεμονίας (την οποία πλέον έχει η 34χρονη -επίσης ηθοποιός- αδελφή της Σανέλ) και απαγόρευση στην μητέρα της να πλησιάσει την Άριελ κοντύτερα από 100 μέτρα ήταν η απόφαση του δικαστηρίου που δικαίωσε τις κατηγορίες για σωματική και ψυχολογική κακοποίηση της 14χρονης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το TMZ, η Κρίσταλ Γουόρκμαν έβριζε, χαστούκιζε και χτυπούσε καθημερινά την σταρ κόρη της. Ειδικά αφού εκείνη της αποκάλυψε πως έχει αρχίσει να βγαίνει με τον 17χρονο Κάμερον Παλάτας.

Μάλιστα αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Κρίσταλ κατηγορείται για κακοποίηση ανηλίκου, αφού το ίδιο συνέβη πριν από 20 χρόνια με την άλλη κόρη της, Σανέλ η οποία πήγε και έμεινε με θετή οικογένεια μέχρι που έγινε 18 ετών.

Ο μοναδικός που υπερασπίζεται την μάνα του είναι ο 32χρονος μοναχογιός της οικογένειας, γνωστός από τον ρόλο του ως Πάγκσλει Άνταμς στην κινηματογραφική μεταφορά της οικογένειας Άνταμς το 1992.

Εννοείται πως ρόλο σε όλα αυτά παίζει και ο οικονομικός παράγοντας, καθώς μετά την τρομακτική επιτυχία του Modern Family η 14χρονη Άριελ ουσιαστικά συντηρεί όλη την οικογένεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ