Σοκ-Ανήλικη σταρ του Modern Family κατηγορεί την μάνα της για κακοποίηση [εικόνες] - iefimerida.gr

Σοκ-Ανήλικη σταρ του Modern Family κατηγορεί την μάνα της για κακοποίηση [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για σωματική και ψυχολογική κακοποίηση κατηγορείται η Κρίσταλ Γουόρκμαν, μητέρα της 14χρονης Άριελ Γουίντερ που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη κωμική σειρά Modern Family.

Εντολή για προσωρινή άρση της κηδεμονίας (την οποία πλέον έχει η 34χρονη -επίσης ηθοποιός- αδελφή της Σανέλ) και απαγόρευση στην μητέρα της να πλησιάσει την Άριελ κοντύτερα από 100 μέτρα ήταν η απόφαση του δικαστηρίου που δικαίωσε τις κατηγορίες για σωματική και ψυχολογική κακοποίηση της 14χρονης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το TMZ, η Κρίσταλ Γουόρκμαν έβριζε, χαστούκιζε και χτυπούσε καθημερινά την σταρ κόρη της. Ειδικά αφού εκείνη της αποκάλυψε πως έχει αρχίσει να βγαίνει με τον 17χρονο Κάμερον Παλάτας.

Μάλιστα αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Κρίσταλ κατηγορείται για κακοποίηση ανηλίκου, αφού το ίδιο συνέβη πριν από 20 χρόνια με την άλλη κόρη της, Σανέλ η οποία πήγε και έμεινε με θετή οικογένεια μέχρι που έγινε 18 ετών.

Ο μοναδικός που υπερασπίζεται την μάνα του είναι ο 32χρονος μοναχογιός της οικογένειας, γνωστός από τον ρόλο του ως Πάγκσλει Άνταμς στην κινηματογραφική μεταφορά της οικογένειας Άνταμς το 1992.

Εννοείται πως ρόλο σε όλα αυτά παίζει και ο οικονομικός παράγοντας, καθώς μετά την τρομακτική επιτυχία του Modern Family η 14χρονη Άριελ ουσιαστικά συντηρεί όλη την οικογένεια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ