ΣΟΚ: Πούλησαν νεογέννητο στην Ήπειρο, εν αγνοία της μητέρας του - iefimerida.gr

ΣΟΚ: Πούλησαν νεογέννητο στην Ήπειρο, εν αγνοία της μητέρας του

ΣΟΚ: Πούλησαν νεογέννητο στην Ήπειρο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μήνυση κατέθεσε μία νεαρή γυναίκα εναντίον του γιατρού αλλά και των ίδιων της των γονιών, οι οποίοι πούλησαν το νεογέννητο παιδί της, εν αγνοία της και χωρίς τη θέλησή της.

Η συγκεκριμένη υπόθεση εκτυλίσσεται τα τελευταία χρόνια σε περιοχή της Ηπείρου, που φέρνει στο φως της δημοσιότητας κατ' αποκλειστικότητα το pamepreveza.gr, αναδεικνύοντας ένα σοβαρό κοινωνικό θέμα, που βρισκόταν τόσο καιρό στο σκοτάδι.

Σύμφωνα με ασφαλείς και επιβεβαιωμένες πληροφορίες ,πριν λίγα χρόνια, η νεαρή κοπέλα από την Ήπειρο, άγαμη τότε, γέννησε σε νοσοκομείο στα Γιάννενα.

Επειδή όμως ήταν ανύπαντρη και σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η ίδια η μητέρα, οι γονείς της το θεώρησαν μεγάλη ντροπή και σε συνεννόηση με το γιατρό, λίγες μέρες μετά τη γέννα, της πήραν το παιδί, το οποίο δεν είχε δει καθόλου και το έδωσαν για παράνομη υιοθεσία, πιθανά με χρηματικό αντάλλαγμα.

Ήδη έχει υποβληθεί μήνυση στον κ. Εισαγγελέα και η υπόθεση ερευνάται και εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς, ωστόσο αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στο δικαστήριο για την υιοθεσία, τότε, παρουσίασαν την μητέρα ως παρούσα ενώ, σύμφωνα με αυτά που η ίδια ισχυρίζεται, δεν παρουσιάστηκε ποτέ σε κανένα δικαστήριο και δεν έδωσε ποτέ καμία συγκατάθεση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ