Ο Παναθηναϊκός θα εξαντλήσει τις πιθανότητες πρόκρισης απέναντι στη Λάτσιο - iefimerida.gr

Ο Παναθηναϊκός θα εξαντλήσει τις πιθανότητες πρόκρισης απέναντι στη Λάτσιο

Ο Παναθηναϊκός θα εξαντλήσει τις πιθανότητες πρόκρισης απέναντι στη Λάτσιο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναθηναϊκός στο «Ολίμπικο» απέναντι στη Λάτσιο (22:05, ΑΝΤ1) θέλει να διεκδικήσει τις όποιες ελπίδες πρόκρισης έχει στη φάση των «32» του Europa League.

Οι «πράσινοι», οι οποίοι βρίσκονται στη τελευταία θέση του 10ου ομίλου με δύο βαθμούς, χρειάζονται τη νίκη απέναντι στους Ρωμαίους, που βρίσκονται στην κορυφή με πέντε βαθμούς, προκειμένου να διατηρηθούν ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης. Ο Παναθηναϊκός στο ίδιο γήπεδο τον Φεβρουάριο του 2010 είχε πάρει μία σπουδαία νίκη-πρόκριση απέναντι στη Ρόμα με 3-2 και θέλει να επαναλάβει το ίδιο απέναντι στην έτερη ομάδα της Ρώμης.

Οσον αφορά τα πλάνα του Ζεσουάλδο Φερέιρα για την αρχική ενδεκάδα, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Καρνέζης, ενώ στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά θα αγωνιστούν οι Σεϊταρίδης, Βύντρα, Βελάσκες και Σπυρόπουλος. Αμυντικό χαφ θα είναι ο Βιτόλο, με εσωτερικούς χαφ στο 4-3-3 τους Ζέκα και Χουχούμη. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Τοτσέ, ενώ στα πλάγια θα είναι οι Χριστοδουλόπουλος και Μαυρίας. Η Λάτσιο αναμένεται να αγωνιστεί με αρκετές αλλαγές, εξαιτίας του ντέρμπι της Κυριακής με αντίπαλο τη Ρόμα.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ