«Η Σαεντολογία μου έσωσε την ζώη-Με έκανε να κόψω την κόκα» δηλώνει διάσημη σταρ - iefimerida.gr

«Η Σαεντολογία μου έσωσε την ζώη-Με έκανε να κόψω την κόκα» δηλώνει διάσημη σταρ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To πόσο μεγάλη απάτη θεωρούσε αρχικά την Σαεντολογία και το πως άλλαξε γνώμη όταν έκοψε -εξαιτίας της- τα ναρκωτικά, δήλωσε η Κίρστι Άλεϊ σε συνέντευξή της στο Entertainment Tonight. Aπό την άλλη, είναι επίσης σίγουρη ότι ο Τραβόλτα είναι στρέιτ...

«Ήμουν στα πρόθυρα overdose κάθε μέρα. Σνίφαρα κόκα και μετά καθόμουν, μετρούσα τον σφυγμό μου και έλεγα στον εαυτό μου ´τώρα πεθαίνω, τώρα πεθαίνω'. Δεν μπορούσα να συνεχίσω άλλο έτσι. Μέχρι που άρχισα να διαβάζω το Dianetics (σ.σ. την Βίβλο της Σαεντολογίας). Όταν τελειώσα σκέφτηκα ότι πρόκειται είτε για την μεγαλύτερη απάτη της ιστοριάς, είτε για τον μοναδικό τρόπο να απαλαγώ από την εξάρτησή μου». Αυτό δήλωσε η 61χρονη πάλαι ποτέ σταρ του Cheers στο Entertainment Tonight, προωθόντας το πρόγραμμα απεξάρτησης από τα ναρκωτικά της Σαεντολογίας.

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης η Κίρστι επίσης υπερασπίζεται σφοδρά τον Τζον Τραβόλτα, επίσης διάσημο Σαεντολόγο, λέγοντας «Το ξέρω μέσα στην καρδιά μου ότι ο Τζον δεν είναι γκέι. Νομίζω απλά είναι κάτι που λένε για σένα στο Χόλιγουντ όταν φτάσεις να είσαι αρκετά διάσημος και δεν μπορούν να σε κατηγορήσουν ότι κάνεις ναρκωτικά ή ότι γκομενίζεις».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ