Η δόση εξαρτάται από την ψήφιση των μέτρων δηλώνει ο Ρεν - iefimerida.gr

Η δόση εξαρτάται από την ψήφιση των μέτρων δηλώνει ο Ρεν

Η δόση εξαρτάται από την ψήφιση των μέτρων δηλώνει ο Ρεν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απαραίτητη προϋπόθεση θεωρεί το «Μνημόνιο 3» ο Ευρωπαίος Επίτροπος για να ληφθούν τελικές αποφάσεις στο Eurogroup της Δευτέρας, επαναλαμβάνοντας ότι σε διαφορετική περίπτωση το χρέος της Ελλάδας δεν μπορεί να καταστεί βιώσιμο.

Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου επισήμανε ότι θα νέα μέτρα είναι απαραίτητα αφήνοντας ένα παράθυρο ανοικτό για οριστικές αποφάσεις στις 12 Νοέμβρη.

Νωρίτερα, δημοσίευμα των Financial Times υποστήριξε ότι τη Δευτέρα οι υπουργοί Οικονομικών αναμένεται να εγκρίνουν τη μείωση των επιτοκίων δανεισμού προς την Ελλάδα κατά 70 μονάδες βάσης.

Επίσης ανέφερε ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα παραχωρήσει στη χώρα τα κέρδη της από τα ελληνικά ομόλογα ενώ θα αλλάξει και ο στόχος για το ελληνικό χρέος στο 125% του ΑΕΠ το 2022 από 120% το 2020.

Από την άλλη πλευρά, η γερμανική έκδοση της εφημερίδας, υποστηρίζει ότι η εκταμίευση της δόσης προς τη Ελλάδα δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί πριν τις αρχές Δεκεμβρίου, ενώ υπογραμμίζει ότι δεν θα δοθεί τελική λύση στο επερχόμενο Eurogroup.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Eurogroup Ελλάδα δόση Oλι Ρεν «Μνημόνιο 3»
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ