Τί απαντά ο παιδοχειρουργός για το χαμό του 11μηνου βρέφους στην Κρήτη - iefimerida.gr

Τί απαντά ο παιδοχειρουργός για το χαμό του 11μηνου βρέφους στην Κρήτη

Ο παιδοχειρουργός απαντά για το χαμό του 11μηνου βρέφους στην Κρήτη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρά το πόρισμα του ιατροδικαστή που ξεκάθαρα επιρρίπτει ιατρικές ευθύνες στον παιδοχειρουργό που έκανε την επέμβαση στο 11μηνο αγόρι που έχασε τη ζωή του στο Ηράκλειο της Κρήτης πριν λίγες μέρες, ο γιατρός απαντά στις κατηγορίες και τονίζει πως δεν έκανε κανένα λάθος.

Μιλώντας στην εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ» ο γιατρός, ο οποίος τέθηκε σε αργία, δήλωσε ότι «πιστεύω ακράδαντα ότι έκανα το καθήκον μου που είναι γνωστό σε όλη την περιφέρεια της Κρήτης χειρουργώντας εκατοντάδες παιδιά με άριστα αποτελέσματα. Είμαι σίγουρος ότι έχω τηρήσει όλους τους απαραίτητους όρους της ιατρικής επιστήμης σχετικά με το περιστατικό. Σέβομαι τον πόνο των γονιών και να είστε σίγουροι ότι συμπάσχω και εγώ για το ατυχές περιστατικό. Θα απαντήσω στα αρμόδια όργανα του νοσοκομείου, στους συναδέλφους μου, στην κοινή γνώμη, στον Ιατρικό Σύλλογο και στη Δικαιοσύνη. Είμαι πεπεισμένος ότι στο τέλος θα δικαιωθώ».

Υπενθυμίζεται ότι το βρέφος άφησε την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, εξαιτίας επιπλοκών μετά από επέμβαση ρουτίνας και ύστερα από τρεις εγχειρήσεις βουβωνοκήλης σε διάστημα τριών ημερών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ