Σαμίου προς Χατζηγιάννη: «Άσε ρε το επαναστατικό τραγούδι μετά τις υποκλίσεις στον Σαμαρά» [βίντεο] - iefimerida.gr

Σαμίου προς Χατζηγιάννη: «Άσε ρε το επαναστατικό τραγούδι μετά τις υποκλίσεις στον Σαμαρά» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H εμφάνιση του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο Αλ Τσαντίρι νιουζ, στα πλαίσια της προώθησης της παράστασης «Ο καλός, ο κακός και ο άσχημος» που ανεβάζει μαζί με τους Σάκη Μπουλά και Γιάννη Ζουγανέλη, ήταν αρκετή για να ξυπνήσει τον θυμό της Άντζυς Σαμίου.

«Άσε ρε Χατζηγιάννη το επαναστατικό τραγούδι... μετά τις υποκλίσεις στο Σαμαρά δεν ταιριάζει». Αυτό έγραψε στο twitter της η τραγουδίστρια, ποστάροντας ταυτόχρονα την φωτογραφία του Μιχάλη Χατζηγιάννη να χαιρετά πριν από λίγους μήνες τον Αντώνη Σαμαρά στο Ζάππειο.

Ενώ «εξαπέλυσε» ακόμη ένα tweet, αυτή την φορά γραμμένο με κεφαλαία γράμματα. Κάτι που σημαίνει ότι ήταν ακόμη πιο θυμωμένη. «Φτάνει το δούλεμα !!!Οι εκατομμυριούχοι απαγορεύεται να το παίζουν επαναστάτες!!!Αισχρός λαϊκισμός!!!».

Η ειρωνεία είναι ότι, αν βάλεις στο google τα keywords Σαμίου και Χατζηγιάννης, το πρώτο βίντεο πάνω στο οποίο πέφτεις είναι ένα που δείχνει την Άντζυ Σαμίου να τραγουδάει Χατζηγιάννη, πίσω στο μακρινό -και πιο αθώο πολιτικά- 2008.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ