Οικολογικό δονητή χρησιμοποιεί φανατικά σταρ του Χόλιγουντ [εικόνες+βίντεο] - iefimerida.gr

Οικολογικό δονητή χρησιμοποιεί φανατικά σταρ του Χόλιγουντ [εικόνες+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Αλίσια Σίλβερστοουν, γνωστή στο ευρύ κοινό από το Clueless και από τις πλέον φανατικές επώνυμες χορτοφάγους, προσέχει πάρα πολύ οτιδήποτε μπαίνει στο σώμα της. Για αυτό και, όπως δηλώνει, προτιμάει τους δονητές Leaf Vibrator της Swan.

«Κυρίες μου μερικές φορές είναι ωραίο να έχεις κάτι να σε βοηθήσει όταν αυνανίζεσαι. Είτε το κάνεις μόνη σου, είτε μαζί με τον σύντροφό σου. Εμένα μου αρέσουν οι δονητές Leaf που είναι εμπνευσμένοι από την φύση. Μοιάζουν θηλυκοί και φυσικοί, σαν λουλούδια και φύλλα. Δεν είναι καθόλου τρομακτικοί όπως κάποιοι άλλοι. Επιπλέον φτιάχνονται από οικολογική -και πολύ μαλακή στο άγγιγμα- σιλικόνη, χρησιμοποιούν επαναφορτιζόμενες μπαταρίες και το κουτί τους είναι φτιαγμένα από ανακυκλώσιμα υλικά».

Οικολογικό δονητή χρησιμοποιεί φανατικά σταρ του Χόλιγουντ [εικόνες+βίντεο] | iefimerida.gr 0

Αυτό έγραψε η Αλίσια Σίλβερστοουν, ψηφισμένη ως η πιο σέξι χορτοφάγος του πλανήτη, στο Open Sky. Πρόκειται για μια διαδικτυακή πλατφόρμα που σου επιτρέπει να αγοράσεις διάφορα προϊόντα και να δείξεις στους φίλους σου (τύπου pinterest) ποια σου αρέσουν και γιατί.

Είναι δεδομένο ότι η Αλίσια δεν κάνει όλο αυτό το προμοτάρισμα δωρέαν. Όπως είναι εμφανές ότι η 35χρονη πιστεύει όσα λέει, αφού ναι μεν η καριέρα της δεν πηγαίνει σούπερ, ούτε όμως τόσο χάλια ώστε να «ξεπέσει» στο να διαφημίζει γραφικά προϊόντα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ