H μπαλαρίνα εγγονή του Τσάρλι Τσάπλιν στο Game of thrones [εικόνες+βίντεο] - iefimerida.gr

H μπαλαρίνα εγγονή του Τσάρλι Τσάπλιν στο Game of thrones [εικόνες+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θετικές εντυπώσεις άφησε η πρώτη σεζόν της Όονα Τσάπλιν, εγγονής του Τσάρλι, στο Game of Thrones. Παρότι ο ρόλος της ως ερωτικού ενδιαφέροντος του Ρόμπ Σταρκ ξεκίνησε ως απλό guest, αναμένεται να συνεχιστεί και στην τρίτη σεζόν που ήδη γυρίζεται.

«Αρχικά ήθελα να γίνω μπαλαρίνα, όμως στην πορεία χρειάστηκε να σκεφτώ εναλλακτική καριέρα, γιατί μου είπαν ότι τα οπίσθια μου ήταν πολύ μεγάλα για κάτι τέτοιο». Αυτό ήταν η δήλωση της Όονα Τσάπλιν με την οποία έκανε το ντεμπούτο της στα ελληνικά μίντια, κάποιους μήνες πριν.

Κάτι που δεν αποτελεί αντιπροσωπευτικό δείγμα του ήθους και της σεμνότητας της Ισπανίδας εγγονής του Τσάπλιν που προσπαθεί να στήσει με αξιώσεις μια καριέρα στο χώρο της υποκριτικής.

H μπαλαρίνα εγγονή του Τσάρλι Τσάπλιν στο Game of thrones [εικόνες+βίντεο] | iefimerida.gr 0

Η κόρη της Τζεραλντίν Τσάπλιν και του Χιλιανού διευθυντή φωτογραφίας Πατρίσιο Καστίλα, μεγάλωσε ανάμεσα στην Ισπανία, την Ελβετία και την Κούβα και ασχολήθηκε νωρίς με το χορό.

Στο ευρύ κοινό -πέρα από το Game of thrones- είναι γνωστή για το πέρασμά της από το Quantum of Solace και για τον ρόλο της ως σύντροφος του Dr. Watson στο τελευταίο Sherlock Holmes.

H μπαλαρίνα εγγονή του Τσάρλι Τσάπλιν στο Game of thrones [εικόνες+βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ