Αυτός θα είναι ο παρουσιαστής των backstage του Dancing With The Stars - iefimerida.gr

Αυτός θα είναι ο παρουσιαστής των backstage του Dancing With The Stars

Αυτός θα είναι ο παρουσιαστής των backstage του  Dancing With The Stars
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από πολλές οντισιόν και αρκετές υποψηφιότητες, μεταξύ των οποίων ο Κώστας Μαρτάκης και ο Τρύφωνας Σαμαράς, επιλέχθηκε τελικά ο παρουσιαστής των backstage του τρίτου κύκλου του Dancing With The Stars που κάνει πρεμιέρα στους τηλεοπτικούς δέκτες την ερχόμενη Κυριακή.

Ο ηθοποιός που επιλέχθηκε τελικά για τη θέση είναι ο Αργύρης Αγγέλου, ο οποίος δήλωσε σχετικά στο Yupiii.gr: «Είναι αλήθεια ότι θα είμαι στο Dancing και είμαι απίστευτα χαρούμενος. Κλείσαμε την περασμένη Παρασκευή και μας μένει μόνο μία βδομάδα για να προετοιμαστούμε -σε ό,τι αφορά εμένα. Αυτή την εβδομάδα τρέχω πάρα πολύ. Την Πέμπτη έχουμε πρεμιέρα με τα Βαφτίσια, το Σάββατο την επίσημη του Μαικ ο Φασολάκης και την Κυριακή το DWTS! Αλλά το χαίρομαι πολύ».

Όσο για το πώς αισθάνεται που θα συνεργάζεται πλέον όχι μόνοι στο θέατρο, αλλά και στην τηλεόραση με τη Ζέτα Μακρυπούλια, είπε: «Με τη Ζέτα δεν είναι η πρώτη φορά που θα δουλέψουμε μαζί, το έχουμε κάνει πολλές φορές μέχρι σήμερα. Απλά, φέτος, θα βλεπόμαστε σε δύο δουλειές. Και στα Βαφτίσια και στο Dancing with the stars. Θα περάσουμε υπέροχα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ