Η Ελληνοφρένεια πάει στον Real και η Γκίζα βγαίνει στον ΣΚΑΪ tv - iefimerida.gr

Η Ελληνοφρένεια πάει στον Real και η Γκίζα βγαίνει στον ΣΚΑΪ tv

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αύριο Παρασκευή 27 Μαΐου είναι η τελευταία τηλεοπτική μετάδοση της Ελληνοφρένειας από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και από την Δευτέρα 30 Μαΐου ξεκινά στη θέση της το The Giza Bar, με την Γκίζα που αγαπήσαμε από το ραδιόφωνο, η οποία θα καυτηριάζει με τον δικό της τρόπο την καθημερινότητα.

Η Γκίζα ήταν σήμερα καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή των Λυριτζή και Οικονόμου, όπου και της ζητήθηκε να πει τι ακριβώς θα κάνουν στο The Giza Bar και αυτή απάντησε αποστομωτικά: "Τι κάνει ο κόσμος στα μπαρ; Πίνουν, καπνίζουν και την αγάπη βρίζουν!".

Όμως και η Ελληνοφρένεια δεν μένει εκτός ραδιοφωνικού τοπίου καθώς όλα δείχνουν ότι από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο (αν όχι νωρίτερα) το δίδυμο Καλαμούκη-Μπαρμπαγιάννη θα… λέει τα δικά του από τη συχνότητα του Real FM, ενώ αναζητά και τηλεοπτική στέγη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ