Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς την Τετάρτη - Ποιοι σταθμοί του Μετρό θα είναι κλειστοί - iefimerida.gr

Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς την Τετάρτη - Ποιοι σταθμοί του Μετρό θα είναι κλειστοί

Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς την Τετάρτη - Ποιοι σταθμοί του Μετρό θα είναι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε απεργιακό κλοιό θα συνεχίσει να βρίσκεται η χώρα για δεύτερο 24ωρο και την Τετάρτη, λόγω των κινητοποιήσεων που έχουν προκηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Τροποποιήσεις θα υπάρχουν και στα δρομολόγια των μέσων μεταφοράς, ενώ χωρίς ταξί θα μείνει η χώρα μέχρι τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Κανένα λεωφορείο και τρόλεϊ δεν θα κυκλοφορήσεις στους δρόμους της πρωτεύουσας την Τετάρτη.

Το Μετρό και ο ΗΣΑΠ θα ξεκινήσουν τα δρομολόγιά τους μετά τις 3 το μεσημέρι, ενώ λίγο νωρίτερα, δηλαδή στις 12 το μεσημέρι θα αρχίσουν να κινούνται και οι συρμοί του Τραμ.

Ωστόσο οι σταθμοί «Σύνταγμα», «Πανεπιστήμιο», «Ευαγγελισμός» και «Ακρόπολη» θα παραμείνουν κλειστοί όλη την ημέρα και οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς χωρίς στάση, ενώ από τις 14:00 κλειστές θα είναι και οι στάσεις του Τραμ «Σύνταγμα» και «Ζάππειο».

Ακινητοποιημένα θα μείνουν και τα τρένα του ΟΣΕ και συνεπώς κανένα δρομολόγιο δεν θα κάνει και ο Προαστιακός.

Παράλληλα, συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αυτοκινητιστές ταξί και το επόμενο 24ωρο. Τα πρώτα ταξί θα αρχίσουν να κυκλοφορούν στους δρόμους της Αθήνας στις 5 τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Δεμένα θα μείνουν τα πλοία στα λιμάνια όλης της χώρας και την Τετάρτη, καθώς η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) συμμετέχει στη 48ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ