Η WIND συμμετέχει στον 30ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών - iefimerida.gr

Η WIND συμμετέχει στον 30ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών

Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έτοιμη για τη συμμετοχή της στον 30ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών καθώς και στους αγώνες δρόμου 5 & 10 χλμ. είναι η WIND Running Team που ολοκλήρωσε την Δευτέρα τις προπονήσεις της εν όψει της διοργάνωσης.

Η ομάδα με τα χρώματα της WIND, Επίσημου Χορηγού της διοργάνωσης, λαμβάνει για δεύτερη φορά μέρος στους αγώνες και είναι η πολυπληθέστερη ομάδα που έχει λάβει ποτέ μέρος στον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών, καθώς αριθμεί περισσότερους από 1500 δρομείς. Η WIND Running Team τρέχει πάντα για καλό σκοπό και φέτος θα στηρίξει με τη συμμετοχή της το έργο της ΕΛΕΠΑΠ καθώς για κάθε δρομέα της ομάδας η WIND θα προσφέρει στην ΕΛΕΠΑΠ το ποσό των 10 ευρώ.

Η WIND συμμετέχει στον 30ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών | iefimerida.gr 0

Στη WIND συμμετέχουν και εννέα «πρεσβευτές», οι Εύα Αντωνοπούλου, Πάνος Βλάχος, Ναταλία Δραγούμη, Νίκη Κάρτσωνα, Ευγενία Μανωλίδου, Δούκισσα Νομικού, Νικολέττα Ράλλη, Εύη Φραγκάκη και Χρήστος Φερεντίνος, που θα τρέξουν την Κυριακή 11 Νοεμβρίου για να ενισχύσουν τα παιδιά με αναπηρία. Για κάθε έναν από τους οποίους η WIND θα προσφέρει στην ΕΛΕΠΑΠ το ποσό των 1000 ευρώ.

Η WIND συμμετέχει στον 30ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών | iefimerida.gr 1

Το έργο της ΕΛΕΠΑΠ ενισχύουν και οι φίλοι της WIND Running Team μέσω του Facebook και την εφαρμογή « Ένας αγώνας για όλους, μία ζωγραφιά από τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ» στη σελίδα της WIND. Οι χρήστες μπορούν να δουν τις ζωγραφιές που ετοίμασαν τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ για τον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών, και να μοιραστούν τη ζωγραφιά της επιλογής τους με τους φίλους τους. Για κάθε ζωγραφιά που μοιράζεται, η WIND αυτόματα προσθέτει 1€ στο συνολικό ποσό που συγκεντρώνει για την ΕΛΕΠΑΠ. Ήδη περισσότεροι από 6000 άνθρωποι έχουν μοιραστεί ζωγραφιές των παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ.

Η WIND συμμετέχει στον 30ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ