Ταξιδεύοντας στο Αιγαίο παρέα με τον Στέλιο Ρόκκο και τον Χρήστο Νέζο - iefimerida.gr

Ταξιδεύοντας στο Αιγαίο παρέα με τον Στέλιο Ρόκκο και τον Χρήστο Νέζο

Ταξιδεύοντας στο Αιγαίο παρέα με τον Στέλιο Ρόκκο και τον Χρήστο Νέζο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτό το Σάββατο, ο Χρήστος Νέζος θα μας ταξιδέψει στο Αιγαίο, συντροφιά με τον αγαπημένο τραγουδιστή Στέλιο Ρόκκο, σε μία εκπομπή που δεν πρέπει να χάσετε.

Ξεκινώντας από τις γραφικές γειτονιές και τα πλακόστρωτα στενά της Πάτμου με μία κιθάρα στο χέρι, ο Στέλιος Ρόκκος τραγουδάει, ανοίγει την καρδιά του, μιλάει για τη ζωή και την καριέρα του και παρουσιάζει τη νέα δισκογραφική του δουλειά με τίτλο «Ταυτότητα»

Το ταξίδι θα συνεχιστεί στην Παναγία της Παραπορτιανής στη Μύκονο, και αργότερα το παλιό λιμάνι και το πανέμορφο κάστρο των ιπποτών στη Ρόδο, φτάνοντας μέχρι και τα ασιατικά παράλια του Αιγαίου στο γραφικό Κουσάντασι.

Η εκπομπή «Ταξιδεύοντας στο Αιγαίο με τον Στέλιο Ρόκκο», θα προβληθεί το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012, στις 12:45 με τον Χρήστο Νέζο στο MEGA.

Ταξιδεύοντας στο Αιγαίο παρέα με τον Στέλιο Ρόκκο και τον Χρήστο Νέζο | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ