Χάνει για τρεις βδομάδες τον Σισοκό ο Παναθηναϊκός-Η αποστολή με Λάτσιο - iefimerida.gr

Χάνει για τρεις βδομάδες τον Σισοκό ο Παναθηναϊκός-Η αποστολή με Λάτσιο

Χάνει για τρεις βδομάδες τον Σισοκό ο Παναθηναϊκός-Η αποστολή με Λάτσιο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις υπηρεσίες του Ιμπραήμ Σισοκό για τρεις εβδομάδες θα στερηθεί ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη ο Ιβοριανός μεσοεπιθετικός έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον δεξιό δικέφαλο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, εκτός του Σισοκό, δεν μπορεί να υπολογίζει για το παιχνίδι της Πέμπτης με την Λάτσιο στη Ρώμη για το Europa league ούτε τον Στέργο Μαρίνο, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Πέμπτης και έμεινε εκτός αποστολής. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, αν και έκανε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στην ποδοκνημική, συμπεριλήφθηκε στην 20μελή αποστολή, ενώ έμειναν εκτός οι τραυματίες Μπουμσόνγκ και Σο.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Καρνέζης, Κοτσόλης, Καπίνο, Βελάσκες, Βύντρα, Τριανταφυλλόπουλος, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Χουχούμης, Βιτόλο, Ζέκα, Λαγός, Φουρλάνος, Μαυρίας, Χριστοδουλόπουλος, Κουίνσι, Τοτσέ, Πετρόπουλος, Φορναρόλι, Μπαρμπαρούσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ