Χρυσοχοΐδης: Μη μιλάτε για χούντα, μας βλέπουν και ξένα κανάλια - iefimerida.gr

Χρυσοχοΐδης: Μη μιλάτε για χούντα, μας βλέπουν και ξένα κανάλια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ένταση από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε στην επιτροπή Οικονομικών της Βουλής η συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο. Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης έκανε λόγο για πραξικόπημα και χούντα για να λάβει την απάντηση από τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη.

Ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας ζήτησε το νομοσχέδιο να ψηφιστεί με τη διαδικασία του κατεπείγοντος γιατί η άμεση εκταμίευση της δόσης είναι απαραίτητη για να αποφύγει η χώρα την άτακτη χρεοκοπία.

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ ο Παναγιώτης Λαφαζάνης έκανε λόγο για πραξικόπημα των πραξικοπημάτων και πρόσθεσε : «Επιβάλλετε στη χώρα αδίστακτη μνημονιακή χούντα με κοινοβουλευτικό μανδύα και καταθέτετε στη βουλή ένα νομοσχέδιο τέρας και σφαγείο».

Μάλιστα ο κ.Λαφαζάνης επιτέθηκε και στον κ. Στουρνάρα κάνοντας λόγο για εισήγηση που θυμίζει άλλες σκοτεινές εποχές.

Πρέπει να αποφευχθούν ακραίες εκφράσεις για χούντα και πραξικόπημα ανέφερε στη δική του παρέμβαση ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης τονίζοντας ότι δεκάδες κανάλια από το εξωτερικό περιμένουν να λοιδορήσουν τη χώρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ