«Τελειωμένη είναι η καριέρα της Ακρίτας, όχι η δική μου», απαντά η Χρυσηίδα Δημουλίδου - iefimerida.gr

«Τελειωμένη είναι η καριέρα της Ακρίτας, όχι η δική μου», απαντά η Χρυσηίδα Δημουλίδου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απάντηση στην κριτική που της άσκησε η Έλενα Ακρίτα (για το ότι δεν θέλει να δίνονται τα βιβλία της στις δανειστικές βιβλιοθήκες) έδωσε η best seller συγγραφέας Χρυσηίδα Δημουλίδου μέσω της εμφάνισής της στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

«Την κυρία Ακρίτα την πείραξε το τιγρέ σπίτι μου και αναρωτιόταν πως γίνεται ένας άνθρωπος με τέτοιο σπίτι να γράφει βιβλία. Έχετε δει τα σπίτια των διάσημων συγγραφέων στο εξωτερικό; Το σπίτι μου ούτε η κουζίνα τους δεν είναι. Με επέκρινε γιατί ζήτησα να πληρώνομαι για τη δουλειά μου και είπε ότι έπρεπε να δίνω τα βιβλία μου τσάμπα στον ελληνικό λαό που περνάει κρίση. Κυρία Ακρίτα μου ποια βγήκε από τις δυο μας στη τηλεόραση να κλαφτεί για τα δεδουλευμένα της, εγώ ή εσείς; Γιατί δεν γράφει, λοιπόν, η κυρία Ακρίτα δωρεάν σενάρια, να μην πληρώνεται, ώστε να κατέβει το κόστος παραγωγής ενός σήριαλ;». Αυτό δήλωσε η Χρυσηίδα στα πλαίσια της τηλεοπτικής της εμφάνισης.

Προσθέτοντας ότι «Όταν εσύ διεκδικείς τα δεδουλευμένα σου, δεν μπορείς να λες σε κάποιον άλλον να μην το κάνει. Δεν μπορεί επειδή σας είπαν μια πρόταση από μια επιστολή, κυρία Ακρίτα μου, να ζητάτε το κεφάλι μου. Δεν μπορεί να λέτε ότι η καριέρα μου τελείωσε. Η δική μου έχει πολύ μέλλον, άλλων οι καριέρες είναι τελειωμένες».



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ