Τέσσερις Έλληνες βουλευτές βρίσκονται στις ΗΠΑ με έξοδα της Βουλής για να ελέγξουν την εγκυρότητα των προεδρικών εκλογών - iefimerida.gr

Τέσσερις Έλληνες βουλευτές βρίσκονται στις ΗΠΑ με έξοδα της Βουλής για να ελέγξουν την εγκυρότητα των προεδρικών εκλογών

Τέσσερις Έλληνες βουλευτές βρίσκονται στις ΗΠΑ με έξοδα της Βουλής για να ελέγξο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια «ειδική αποστολή» καλούνται να φέρουν εις πέρας τέσσερις Έλληνες βουλευτές, οι οποίοι μετέβησαν στις ΗΠΑ με έξοδα του ελληνικού κοινοβουλίου, την ώρα που θα ψηφίζεται το Μνημόνιο 3.

Συγκεκριμένα, οι κύριοι Ανδρέας Ψυχάρης και Γιάννης Πλακιωτάκης της Νέας Δημοκρατίας, μαζί με τους κυρίους Παναγιώτη Ρήγα του ΠΑΣΟΚ και Γιώργο Βαρεμένο του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται εδώ και λίγες μέρες στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αποστολή τους να παρακολουθήσουν την διεξαγωγή των προεδρικών εκλογών ως παρατηρητές στα πλαίσια του Οργανισμού για την Ασφάλεια και την Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ)

Οι τέσσερις θα παραμείνουν στις ΗΠΑ μέχρι και την Κυριακή ενώ θα ψηφίσουν για τα νέα μέτρα με επιστολική ψήφο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αποστολή δεν δέχτηκαν να μετάσχουν οι κύριοι Τέρενς Κουίκ και Μάκης Βορίδης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ